divendres, 6 de febrer del 2009

NECESSITEM MÉS SERVEIS A MALGRAT DE MAR


Una Vila de 18.000 habitants, és una Vila que necessita més serveis.

Cas pràctic:


Hem d'anar a fer una reclamació per la pujada de la llum o un error a la factura de la llum, donar-nos d'alta per que ens connectin llum... Perquè hem d'anar fins a Pineda de Mar???
Necessitem més serveis pels malgratencs, entre ells, el servei d' ENDESA. Per anar a reclamar a ENDESA, ja que si ho fas a través del telèfon, després de 10 minuts d'espera i et diguin que no et poden atendre i tornis a trucar, hem d'intentar anar a l'oficina oficial.
A Malgrat de Mar no en tenim com a molts altres serveis, el que no és racional és que ens hem de desplaçar fins a Pineda per aquest servei, sí, sí Pineda el "gran poble de Primera Categoria..." sobren comentaris respecte això de que Pineda sigui poble de Primera...
Demamen que s'incrementin els serveis i deixem de fer gestions fora del municipi, ja que considerem que per POBLES DE PRIMERA CATEGORIA, ja tenim MALGRAT DE MAR.

Aprofitem el moment per donar la nostra queixa a la pujada del rebut de la llum, i el fet que ara cada mes vingui una factura, una estimada, i al següent mes la real, suposo que tots haureu notat la factura tan gran d'aquest últim mes. AJUDIN'S A SUPERAR LA CRISI SENYORS, NO A EMPITJORAR-LA!

3 comentaris:

  1. Benvolguts,

    He llegit el vostre comentari a un altre blog. Penso que per parlar d eles coses s'han de conèixer els detalls. La sentència em considera responsable, precisament per haver esborrat els comentaris que vaig considerar de mal gust. Llavors, una recomanació. Tanqueu els comentaris del vostre blog, perquè qualsevol "energúmeno" el podría utilitzar per fer-vos mal o atacar-vos. Escriuria un insult o comentari maleducat, vosaltres l'escorreu, però llavors arriba un magistrat i considera que com l'heu esborrat això vol dir que sou conscients que el comentari és desafortunat i sou , per tant, responsables. les coses han anat així. De totes maneres la justícia com vaig dir un dia és molt sàbia. Cal recordar que els denunciants insisitien a reclamar 9.000 euros d'indemnització, però el jutge ha considerat que no haig de indemnitzar-los. Per tant, raó a mitges, eh? Això s'ho callen. És ben curiós. I mentres, ningú s'ha preocupat per qui va escriure els comentaris. Això, no interessa. En el fons, elq ue interessa és poder criticar-me a mi, que cal recordar he estat una de les persones més criticades per anònims als diferents blogs que circulen per Malgrat.

    Neus Serra

    ResponElimina
  2. només una cosa que no té res a veure amb el post:

    els webs de Ràdio Marina, Ràdio Palafolls i Malgrat Confidencial no són blocs (com els anomeneu a la columna de la dreta). Són mitjans de comunicació i informació, una cosa immensament diferent als blocs personals, siguin del tipus que siguin.

    gràcies.

    ResponElimina