dijous, 26 de febrer del 2009

TRASLLAT DE LES VIES DE TREN, SI-US-PLAU

Tal i com redacta el nostre company "el meu gos i jo" i els nostres companys de "Malgrat Confidencial" hem pogut veure com El Ministeri invertirà 4.000 milions d’euros per la millora de les línies de rodalies, es vol construïr una via doble al tram de la via del Maresme que només té una via.

Per què ens fan il·lusions dient que en un futur no molt llunyà es retirarien les vies del tren de la costa??? vàren arribar a dir que soterrarien les vies i que fins i tot Palafolls tindria parada de tren. Doncs no... ara tornem-hi i en comptes d'arreglar el desperfecte ho empitjoraran... no hi ha suficient amb tenir una via que separa el poble de la platja no... ara en volen fer una altra...
Desde MalgraSomGirona, ens unim al crit del nostre company del "meu gos i jo" per tal de manifestar el nostre desacord amb la decisió.
Espero que entre tots unim esforços i no permetem que es faci una altra via, ja que el que volem és que aquesta via de tren desaparegui de la costa i es recuperi el valor paissatgístic de la zona. Si deixem que facin aquesta inversió, diguem adéu definitivament al trasllat de les vies de tren...
ENS UNIM PER DEMANAR QUE TRASLLADIN LES VIES DE TREN DEL MARESME I SELVA MARÍTIMA I NO EN FACIN UNA DOBLE VIA!!
VIES DE TREN FORA DE LA COSTA! NO MÉS BARRERES ARQUITECTÒNIQUES A PRIMERA LINIA DE MAR!

1 comentari:

  1. No es per res, però tu agafes el tren? O vas sempre amb el teu cotxet?

    Ho dic perquè tenim la sort que el tren té una estació al bell mig de Malgrat, i la doble via és per poder tenir més freqüències i reduir els temps de viatge.

    La via del tren generaria més efecte barrera a l'interior que no pas a la platja. Crec que la solució passaria per fer passarel·les amb rampes i/o ascensors cada 200 metres.

    ResponElimina