dissabte, 7 de març del 2009

NO ESTEM SOLS DAVANT LA DECISIÓ

MALGRAT DE MAR (GIRONA) DEMANEM PERTÀNYER A LA FUTURA NOVA VEGUERIA DE GIRONA (la nostra realitat històrica i geogràfica ho demana i demanen la comprensió i lògica)

Com nosaltres n'hi han quet també demanen que sel's escolti a l'hora de crear les noves vegueries:

Manresa i Vic volem una Vegueria “no ens sentim ni d´Osona ni de la Catalunya central“.-El President del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona “Orni“ del Llierca (CiU-Garrotxa), va explicar que “ni ens hem plantejat aquest debat, encara no s´ha portat a sobre la taula“. Espona va dir que no comparteix l´opinió dels alcaldes de Vic i Manresa i va manifestar que “no ens sentim ni d´Osona ni de la Catalunya central“, afegint que “tenim més tirada per Girona que per Vic o per Manresa“, “com a president del Consell Comarcal de la Garrotxa, entenc que havien de parlar amb nosaltres abans. La Vegueria del Veguer. Manresa i Vic volem una Vegueria “m´imagino totes les vegueries menys aquesta”

Document : http://argelaguer.nireblog.com/post/2007/11/15/manresa-i-vic-volem-una-vegueria-aeoeno-ens-sentim-ni-dosona-ni-de-la-catalunya-centralaeoe

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada