diumenge, 18 de gener del 2009

BUS Malgrat-Blanes


Desde MalgratsomGirona demanen una línia de bus que unexi les dues Viles veïnes. De la mateixa manera que ara tenim una linia de Bus per anar fins a l'Hospital de Calella, i de pas es pot aprofitar per anar a qualsevol de les poblacions de pas, demanem un bus de línia per anar cap a Blanes.

Afortunadament ara som de la Regió Sanitària de Girona, i per tant, per si ho voleu saber, l'Hopital de Blanes acull als malgratencs i donen un tracte immillorable. Está més a prop que el de Calella i el servei ha millorat notablement.
Demanem doncs un autobus que faci Malgrat-Blanes, Blanes-Malgrat regularment per tal que a part d'anar a l'Hospital, també el podem fer servir per aprofitar-ho i anar a Blanes amb tota comoditat i aprofitar els serveis que ens oferiex la nostra vila veïna, tant en temes d'oci com en serveis comercials.
Facilitem doncs l'accés a Blanes per la gent que no té vehicle, i que principalment pensant en la nostra Gent Gran (amb majúscules) no pot fer-ho en tren ja que és molt incòmode, i el servei de Bus oferiria un serve de "porta a porta" entre els dos Municipis.

4 comentaris:

  1. Hi estic d'acord, i més ara que malgrat forma part de la Regió Sanitària de Girona. Proposo també que faci parada als cinemes Lauren, on molt joves de la nostra població hi passen els diumenges.
    R

    ResponElimina
  2. Dissabte 17 de gener es va celebrar a Malgrat l'Assemblea General de l'Agrupació d'Aplecs de les Comarques Gironines. Hi varen participar 33 poblacions de distintes Comarques, inclosa Malgrat de Mar.

    ResponElimina
  3. També hi estic d'acord, i ho considero lògic.

    ResponElimina
  4. És molt bona notícia que Malgrat estigui inclòs a l'Aplec Sardanista de Girona, és un arrelament més de les nostres terres.

    ResponElimina