dilluns, 12 de gener del 2009

Malgrat aïllat del Maresme, Malgrat, Selva Marítima.



Gràcies al nostre amic Ricard N.C podem veure en aquest mapa de l'any 1677, com Malgrat pertanyia a Girona.
Volem fer saber que aquest blog lluitarà pels drets dels malgratencs, i de la nostra Vila, que volem dir amb això? Volem dir que lluitarem perquè sigui Malgrat de Mar la que entri a formar part de la demarcació de Girona com ja ho havia estat en segles passats, però ho volem fer pensant en nosaltres, sense mirar els interessos del pobles veïns pertanyents a la comarca de l'Alt Maresme (Pineda, Calella, Santa Susanna...) ja que som nosaltres els interessats en formar part d'aquesta província i possible nova comarca. La raó de que parlem per nosaltres, és perquè encara no veïem clar quin benefici hem tret de ser de la comarca de l'Alt Maresme, de la qual no estem gens representats ni considerats.

-Capital: Mataró, a pràcticament 40 km de distància.
-Capital Turistíca de la zona: Calella????? ens ajuda això?
-Hospital Comarcal: Calella, els malgratencs tenim més a prop l'Hospital de Blanes, desde fa unes setmanes, Malgrat de Mar ja forma part de la regió Sanitària de Girona (un pas més!)
-Poblacions veïnes:
*Santa Susanna (intentant deixar enrere Malgrat en tots el sentits, principalment en el turístic)
*Pineda de Mar: Cap de Partit, per què??? que ens diferencia d'ells el número d'habitants??...
En resum desde malgratsomgirona creiem que hem de lluitar per aquest dret amb força desde nosatlres mateixos, fent-nos respectar i amb el recolzament de tots plegats.

Feta aquesta reflexió uns deixem el mapa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada