dissabte, 21 de març del 2009

Malgrat Som Girona DECIDEIX SEGUIR AMB EL BLOG


Suposem que molta gent estarà molt contenta quan llegeixi aquesta notícia, i deuen pensar que que bé uns reivindicatius menys, doncs per la nostra part ens alegrem dels que aquesta notícia els posi contents, ho estiguin.

La decisió del tancament del Blog ha estat pel poc recolzament polític que hem rebut per part dels nostres polítics, i com sabem com funciona la cosa, no val la pena continuar amb la nostra lluita ja que no valdrà PER RES, el que vulgui i opini el poble serà nul. És per això que hem decidit tancar el Blog en els propers dies, mantenint els nostres ideals, sobre que Malgrat hauria de pertànyer a la nova Vegueria de Girona.
Com que sabem que el dia que es decideixi, no tindran en compte als malgratencs, decidim que els nostres esforços per reivindicar allò que voliem seran nuls. Més o menys ja ens han donat a entendre que Malgrat formarà part de Barcelona, així que el que estem fent aquí és perdre el temps, (que contenta estarà molta gent al llegir aquestes lletres...) i que contents estarem nosaltres quan a les eleccions municipals votem en blanc... perquè per part nostre de moment cap partit polític mereix el nostre vot ja que no defenen els nostres ideals, tan te bó sortís un Partit Polític Independent Malgrat Per Girona, tot i que no sé quin suport rebríen, ja que tampoc no hem rebut gaire suport ni hem tingut gaires propostes per part dels lectors. Agraïnt de tot cor tots els seguidors que hem tingut i les coses que ens heu fet arribar al nostre correu i als nostres comentaris.

Al veure el poc entusiasme que hem vist sobre les propostes, tanquem el Blog sense ni tan sols posar en marxa la campanya d'enganxines que estàvem preparant pels nostres cotxes, sobre "A Malgrat som Gironins" i que havíem pensat fer-les arribar a un punt proper de retolacions on poguéssiu anar a recollir-les per un import bastant econòmic.
Les il·lusions s'esvaeixen ràpidament... volem tornar a donar les gràcies a tots els fidels seguidors, ja que hem rebut prop de 2000 visites en poc temps, i felicitar als que ara mateix estan tan feliços de saber que tanquem el "xiringuito".

"Gràcies al recolzament polític"...irònicament... (exeptuant a la Sra. Neus Serra que sempre ha estat disponible a les nostres preguntes), però per molt que treballem perquè Malgrat sigui de Girona, alhora de la veritat Barcelona serà la que mani, de què val doncs lluitar?
Sempre ens quedarà l'opció d'anar a viure a Blanes, i que poc a poc el jovent d'aquest poble faci la vida allà i es converteixi totalment Malgrat en Ciutat Dormitori.
Salutacions,
L'equip de Malgrat Som Girona.
Properament avisarem del dia del tancament del Blog, de moment treballem per a vosaltres.

11 comentaris:

  1. i què voleu que fem, plorar? nois, si no hi ha constància per part vostra què hem de fer. les coses no s'aconsegueixen en dos dies. ah! i coratge, que fent les coses anonimament es perd confiança i respecte. però sí he de dir que aquest bloc m'agrada, és una bona iniciativa i que podeu seguir comptant amb la meva lectura com a usuaria. us animo a seguir endavant. petons macus.

    ResponElimina
  2. Però.. es pot saber a quins partits polítics us heu adreçat?? Que et penses o penseu que sou els primers a defensar aquesta opció de "gironització"? Si us plau, feu les coses com Déu mana i després podreu parlar amb propietat i coneixement de causa.

    ResponElimina
  3. Només heu preguntat a qui us interessa preguntar.Heu polititzat el blog amb l'afirmació que feu dels polítics locals i de les eleccions municipals. Us falta constància, treball, fermesa i valentia si realment voleu treballar per una causa i uns ideals.
    Si amb tres mesos de blog haguessiu conseguit convencer als malgratencs sobre la nova vegueria de Girona, aleshores si que us recomano que formeu el Partit Polític Independent Malgrat Per Girona.

    ResponElimina
  4. No defalliu. No heu tingut cap mal moment, si encara no us heu consolidat. Feu una gran tasca de sensibilització!

    ResponElimina
  5. a quin partit us heu adreçat? adreçeu-vos-hi, a tots, i pregunteu quina és la seva opinió. després, podreu parlar amb propietat.

    ResponElimina
  6. Us animo a no deixar-ho, ja que és amb la constàncioa que s'aconsegueixen les coses. Els missatges anteriors tenen raó, si voleu que se us tingui per persones series, s'ha de donar la cara; i si el PSC, IC o ERC, no han contestat no és perquè no tinguin opinió, a vegades els partits es veuen saturats de feina, però insistiu, que tard o d'hora obtindreu una resposta (Del PSC trigareu, però no us canseu, insistint, al final us donaran una resposta). No he dit res del PP, perquè a ells els interessa poc aquest tema (per ells només n'hi ha Una Grande i Libre, i tot lo que diguin són mentides per quedar bé).

    Insistiu i treballeu, encara que sigeu pocs, us heu de fer sentir, i fer veure el vostre punt de vista a la resta de la població; i potser tard o d'hora obtindreu algun resultat.

    Ricard N.C.

    ResponElimina
  7. Gràcies pels ànims i el suport, la veritat és que sou volsaltres els que ens feu seguir, respecte lo dels partits polítics, potser teniu raó i haurem d'insistir més, de fet algún que altre no l'hem dit res sobre la nostra existència, gràcies!

    ResponElimina
  8. com podeu fer afirmacions dures i dir que respecte lo dels partits polítics de fet algún que altre no l'hem dit res...

    ResponElimina
  9. Hem fet la pregunta al partit que goberna i als principals de l'oposició, amb algunes respostes en teniem bastant per dir el que hem dit, però tampoc creiem que hagim sigut tan durs.

    ResponElimina
  10. Col.lega, saps quin és el principal partit de la oposició??? Els heu preguntat???

    ResponElimina